Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Pieaugs maksa par rēķiniem papīra formātā

Sākot ar 2025. gada janvāri, komunālo pakalpojumu rēķina saņemšana dzīvokļa pasta kastītē papīra formātā izmaksās dārgāk – 1,00 EUR (neieskaitot PVN) par rēķinu.

Papīra rēķina izmaksu palielinājums saistīts drukas pakalpojuma sadārdzinājumu. SIA “Ogres Namsaimnieks” rēķinu sagatavošanai tiek izmantota krāsainā druka, lai rēķinos ietvertā informācija būtu labāk uztverama un dzīvokļu īpašnieki savlaicīgi pamanītu informāciju par ūdens patēriņa skaitītāju derīguma termiņiem.

Dzīvokļa īpašnieks var atteikties no rēķiniem papīra formātā un turpmāk saņemt rēķinus tikai e-pastā (bez maksas), iesniedzot SIA “Ogres Namsaimnieks” iesniegumu:

  • Klātienē Mālkalnes prospektā 3, Ogrē, ievietojot iesniegumu 1. stāva pastkastītē, kas paredzēta SIA “Ogres Namsaimnieks” adresētiem iesniegumiem vai 2. stāvā, 30. kabinetā Klientu apkalpošanas nodaļā;
  • Sūtot iesniegumu, kas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu, uz e-pastu info@ogresnamsaimnieks.lv;
  • Sūtot ziņu SIA “Ogres Namsaimnieks” klientu portāla e.ogresnamsaimnieks.lv sadaļā “Saziņa”.

Iesniegumā jānorāda savs vārds, uzvārds, adrese un jāraksta, ka vēlaties atteikties no rēķiniem papīra formātā, kā arī obligāti jānorāda e-pasta adrese, uz kuru turpmāk vēlaties saņemt rēķinus.

Dzīvokļu īpašnieki var apskatīt rēķinus elektroniski, arī reģistrējoties SIA “Ogres Namsaimnieks” klientu portālā e.ogresnamsaimnieks.lv.

Related Posts

Arhīvi